Palvelu­listauksemme

Tokka Tilit tarjoaa monipuolisia taloushallinnon palveluja. Myös muut mahdolliset taloushallinnon palvelut toiveittesi mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Juokseva kirjanpito ajantasaisena tai kuukausittain jälkikäteen laadittuna valitun taloushallinnon palvelumallin mukaisesti.

Jaksotusratkaisujen yms. läpikäynti yhdessä, tilinpäätöksen joustokohtien selvittäminen ja näiden pohjalta tilinpäätöksen laadinta.

Kuukausittaiset raportit sopimuksen mukaisina, kohdeseuranta esim. projektitasolla.

Palkkojen laskenta, palkkalaskelmien laadinta ja lähetys, palkkalistat, palkkojen ja matkakustannusten korvausten tulorekisteriin ja muihin tarvittaviin kohteisiin ilmoittaminen, erilaiset hakemukset ja laskelmat, vuosilomakirjanpito ja työehtosopimusten seuranta.

Kuukausittaiset oma-aloitteisten verojen ilmoitukset, tuloveroilmoitukset, verotukseen liittyvien jaksotusratkaisujen läpikäynti yhdessä.

Esimerkiksi tilinpäätösten rekisteröinti Kaupparekisteriin, toiminnan aloittamiseen liittyvät ilmoitukset ja rekisteröinnit.

Myyntilaskutus on yleensä kätevintä toteuttaa niin, että laskutat itse, mutta tarvittaessa voidaan sopia toisinkin.

Reskontrat: saapuneiden suoritusten ja lähteneiden maksujen kohdistaminen, saatavien valvonta. Ajantasaisessa kirjanpidossa mahdollisuus esim. viikoittaisiin tai jopa päiväkohtaisiin raportteihin erääntyneistä saatavista.

Palkat, ostolaskujen maksatus, verot ja muut viranomaismaksut.

Budjetoinnissa avustaminen, budjetin syöttäminen ohjelmistoon, toteuman vertaaminen budjettiin. Kannattavuus- ja hinnoittelulaskelmat ja muut laskelmat esim. asiakkaittain tai tuotteittain.

Yksilöllisen tilanteen mukaiset vaihtoehtojen läpikäynnit mm. yritysmuotoon liittyen. Mitä kannattaa huomioida yritysmuodon valinnassa? Mitä aloittavan yrittäjän pitäisi muistaa tehdä? Toiminnan aloittamiseen liittyvät ilmoitukset ja rekisteröinnit.

Hallituksen ja yhtiökokouksen päätökset, muut hallinnolliset asiakirjat.

Kirjanpitoon perustuvat luvut ja laskelmat, mm. pankit ja Tilastokeskus, vakuutusyhtiöt.

Kansainvälisten kauppalaskujen sisältövaatimusten huomioonottaminen, alkuperätodistusten yms. tarvittavien todistusten tarpeen selvittäminen, tullausilmoitusten laadinta.

Hinnat

Tokka Tilit Oy

Sarvennenäntie 52
17120 Paimela

Heidi Hotokka

Info

Verkkolaskuosoite: 003729702049
Markkinointirekisteri (PDF)
Asiakasrekisteri (PDF)

Scroll to Top