Sähköinen taloushallinto on tehokasta ja nopeaa

Saat ajantasaista tietoa päätöksenteon tueksi ja näet yrityksen pankkitilin saldon suoraan taloushallinnon ohjelmistosta (myös erääntyvät myynti- ja ostolaskut sekä kassavirran seuranta). Voit vastaanottaa ja käsitellä ostolaskut sähköisesti ja laittaa ne maksuun todella helposti suoraan ohjelmistosta.

Sähköinen taloushallinto hyödyntää pilvipalveluita. Sen etuja ovat ajantasaisuus sekä tietojen helppo saatavuus ajasta ja paikasta riippumatta. Tarvitset vain nettiyhteyden ja selaimen.

Procountor

Tokka Tilit käyttää kotimaisia pilvipalveluina toimivia Procountor-ohjelmistoja. Procountor Taloushallinto
-ohjelmisto on suunniteltu erityisesti yrityksen ja tilitoimiston yhteiskäyttöön, sillä sovitut käyttäjät näkevät selainpohjaisen ohjelman samat tiedot missä ja milloin tahansa. Procountor on johtava sähköisen taloushallinnon ohjelmisto, jonka avulla hoidetaan jo 120 000 yrityksen kirjanpito Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Saat Tokka Tileiltä koulutusta Procountorin käyttöön sekä teknistä tukea oman osaamisemme rajoissa. Procountorilla on myös maksuton asiakaspalvelu, johon olemme tarvittaessa yhteydessä silloin, kun oma ohjelmisto-osaamisemme ei riitä.

Sähköisen taloushallinnon edut:

Muistathan, että monet toimijat vaativat jo verkkolaskutuksen käyttöönottoa. Yrityksen mahdollisuus lähettää verkkolaskuja saattaa jopa vaikuttaa siihen, hyväksytäänkö yritystä toimittajaksi vai ei.

Hinnat

Tokka Tilit Oy

Sarvennenäntie 52
17120 Paimela

Heidi Hotokka

Info

Verkkolaskuosoite: 003729702049
Markkinointirekisteri (PDF)
Asiakasrekisteri (PDF)

Scroll to Top