Yritys

Tokka Tilit on aidosti asiakasta palveleva tilitoimisto, jonka toimintaa ohjaa aito asiakaslähtöisyys ja ajantasainen taloushallinnon ammattitaito. Kuuntelemme asiakkaittemme toiveita ja teemme heille palvelupaketteja, jotka sopivat niin aloittelevan kuin kokeneenkin yrittäjän liiketoiminnan tueksi.

Tavoitteemme on tehdä asiakasyritysten arjesta sujuvaa ja auttaa erilaisissa yritystoiminnan kirjanpitoon ja talouteen liittyvissä haasteissa. Hoidamme niin perinteisen paperisen kirjanpidon kuin sähköisen kirjanpidon kotimaisella taloushallinnon Procountor-ohjelmistolla.

Tietoja minusta

Heidi Hotokka

Olen Heidi Hotokka, Tokka Tilien perustaja ja toimitusjohtaja. Koulutukseltani olen taloushallinnon tradenomi. Olin jo pitkään haaveillut kokopäivätoimisesta yrittäjyydestä, sillä rakastan numeroita ja uusien asioiden oppimista. Lopulta tein haaveistani totta perustamalla oman tilitoimiston, Tokka Tilit.

Sain ensikosketuksen kirjanpitoon jo yli 20 vuotta sitten, kun hoidin oman kosmetiikka-alan toiminimeni kirjanpidon. Lisäksi minulla on monipuolista kokemusta kansainvälisestä kaupasta muun muassa maltaiden maailmasta.

Olen hankkinut talouspuolen työkokemusta sivutoimisena yrittäjänä tilitoimistoalalla, talouspäällikkönä parikymmentä henkilöä työllistäneessä yrityksessä, yksityistien taloushallinnossa ja erään yhdistyksen toiminnantarkastajana.

Järjestelmällinen luonteeni sopii hyvin tilitoimistossa työskentelyyn. Lisäksi alalla oppii jatkuvasti jotain uutta, sillä asiakaskohtaamiset sekä erilaiset lakien ja toimintatapojen muutokset ovat opettavaisia kokemuksia.

Luonto ja eläimet ovat lähellä sydäntäni. Vapaa-ajalla puuhastelen mieluiten pihalla, nautin kotona olosta, pelaan tietopelejä ja kesällä pihapelejä sekä luen kirjoja. Pidän tulisesta ruoasta ja tanssimisesta. Taustajoukkoihini kuuluu pörröinen toimistopäällikkö Nelli.

Arvot

Tokka Tilit noudattaa kaikessa toiminnassaan seuraavia ydinarvoja:

nykyaikaisuus-icon

Nykyaikaisuus

kestava-kehitys-icon

Kestävä kehitys ja ympäristö­ystävällisyys

palvelukokemus-icon

Odotukset ylittävä palvelu­kokemus

palveluhenkisyys-icon

Palvelu­henkisyys ja aito asiakas­lähtöisyys

yrittajalta-toiselle-icon

Palvelua yrittäjältä toiselle

osallistuvuus-icon

Osallistuvuus

Tokka Tilit Oy

Sarvennenäntie 52
17120 Paimela

Heidi Hotokka

Info

Verkkolaskuosoite: 003729702049
Markkinointirekisteri (PDF)
Asiakasrekisteri (PDF)

Scroll to Top